Muut palvelut

Esiintyjät - Musiikki - Valokuvaus

Uskonnottomiin tilaisuuksiin on mahdollista järjestää puhuja, jolloin omaisten ei tarvitse kantaa huolta tilaisuuden kulusta. Puhujan roolista tilaisuudessa voidaan aina yksilöllisesti keskustella, onko hänellä puheenvuoro vainajan elämästä vai tämän lisäksi seremoniamestarina toimiminen.

Hautajaismusiikkia

Siunaustilaisuudessa kappeleilla ja kirkoilla tilaisuuden musiikista vastaa usein kanttori. Siunaustilaisuuden musiikista voidaan sopia papin ja kanttorin kanssa.

Mikäli saatto tai siunaustilaisuus on esimerkiksi sairaalan kappelilla, ei usein ole käytettävissä urkuja tai pianoa. Tällöin musiikkia voidaa t oistaa levyltä tai järjestää muusiikko säestämään tilaisuuden kulkua.

Meillä useita yhteystyökumppaneita eri instrumentein ja kokoonpanoin. Muistotilaisuuteen voidaan järjestää kevyempää musiikkia tai musiikkiesitys, toiveidenne mukaan. youtubelinkki tai suora musiikkilinkki?

Alla ajatuksiamme tilaisuuteen sopivasta musiikista

T. Albinoni: Adagio

J.S. Bach: Air

J. Pachelpel: Canon

Valokuvaus

Valokuvaaja tallentaa muistot tilaisuudesta ja näin niihin voi palata vuosienkin päästä. Valokuvaus siunaustilaisuudessa sis. kuva-albumi alk. 160€