Muut palvelut

Musiikki - Valokuvaus - Muistomerkit

Uskonnottomiin tilaisuuksiin on mahdollista järjestää puhuja, jolloin omaisten ei tarvitse kantaa huolta tilaisuuden kulusta. Puhujan roolista tilaisuudessa voidaan aina yksilöllisesti keskustella, onko hänellä puheenvuoro vainajan elämästä vai tämän lisäksi seremoniamestarina toimiminen.

Hautajaismusiikkia

Siunaustilaisuudessa kappeleilla ja kirkoilla tilaisuuden musiikista vastaa usein kanttori. Siunaustilaisuuden musiikista voidaan sopia papin ja kanttorin kanssa.

Mikäli saatto tai siunaustilaisuus on esimerkiksi sairaalan kappelilla, ei usein ole käytettävissä urkuja tai pianoa. Tällöin musiikkia voidaa t oistaa levyltä tai järjestää muusiikko säestämään tilaisuuden kulkua.

Meillä useita yhteystyökumppaneita eri instrumentein ja kokoonpanoin. Muistotilaisuuteen voidaan järjestää kevyempää musiikkia tai musiikkiesitys, toiveidenne mukaan. youtubelinkki tai suora musiikkilinkki?

Alla ajatuksiamme tilaisuuteen sopivasta musiikista

T. Albinoni: Adagio

J.S. Bach: Air

J. Pachelpel: Canon

Valokuvaus

Valokuvaaja tallentaa muistot tilaisuudesta ja näin niihin voi palata vuosienkin päästä. Valokuvaus siunaustilaisuudessa sis. kuva-albumi alk. 160€

Hautakivet ja muistomerkit

Autamme ja neuvomme alusta saakka hautamuistomerkin suunnittelussa.

Oli kyseessä uusi hautakivi, muistolaatta tai lisäkaiverrus, teemme toiveidesi pohjalta mallikuvan ja kustannuslaskelman sekä vastaamme kysymyksiinne.

Kauttamme voi tilata myös vanhojen hautakivien kunnostukset sekä oikaisutyöt.

Hautakivimyymälässämme on mahdollista tutustua eri graniittilajeihin ja muotoiluihin, sekä nähdä malleja muistolaatoista ja pronssikoristeista.

Yhteistyökumppaneitamme ovat Suomen Kivivalmiste Oy, Hautakivi ja kaiverrus Korelin Oy sekä Paasikivi Oy.